Clarks Vrouwen Sarasota Sandaal Bruin

B000HCWMV6
Clarks Vrouwen Sarasota Sandaal Bruin
  • schoenen
  • leer
  • synthetische zool
  • hiel is ongeveer 1,5
  • platform meet ongeveer 0,5 inch
  • lederen bovenkant
  • Ortholite voetbed
Clarks Vrouwen Sarasota Sandaal Bruin Clarks Vrouwen Sarasota Sandaal Bruin Clarks Vrouwen Sarasota Sandaal Bruin Clarks Vrouwen Sarasota Sandaal Bruin Clarks Vrouwen Sarasota Sandaal Bruin
Vragen? Stel nu direct je vraag via WhatsApp WhatsApp naar 06-10627195 (Ma t/m za 09:00 - 17:00 uur) Maandag t/m zaterdag van 09:00 - 17:00 uur
nl

Documentatie- en onderzoekscentrum kernenergie

Gisteren was er een reportage op Nieuwsuur over het opruimen van het historisch radioactief afval op het terrein van NRG in Petten. Of eigenlijk over de vraag wie dat moet betalen. De kosten worden geraamd op 109 miljoen, maar dat kan nog flink oplopen. NRG zegt dat de overheid maar moet betalen, ze waren tenslotte de opdrachtgever voor het nucleair onderzoek. In een schriftelijke reactie op de uitzending geeft minister Kamp een overzicht van de financiële regelingen tussen Rijk en ECN/NRG. Daar is echter wel wat vreemds mee aan de hand: het is onvolledig en het voor het afvoeren van het afval door ECN gereserveerde bedrag lijkt verdwenen.

In een Toni Pons Keilsandalette Triton Kleur Zwart Goud
op de Stuart Weitzman Vrouwen Nearlynude Hakken Sandaal Poeder Blauw Luxe Suede
van Nieuwsuur stelt minister Kamp het volgende.

“Op basis van huidige ramingen van de Stichting ECN worden de kosten voor het historisch radioactief afval nu op € 109 miljoen geraamd. Hiervoor zijn financiële afspraken gemaakt. Vanuit het kabinet is € 40 miljoen beschikbaar gesteld. Vanuit het verleden is nog € 35 miljoen beschikbaar voor het opruimen van het historisch radioactief afval. Voor ECN is het mogelijk om de resterende € 34 miljoen uit eigen middelen op te brengen.”

De kans, overigens, dat de kosten aanzienlijk meer worden dan die € 109 miljoen is zeer groot, maar daar gaat het nu niet over. Even terug naar de cijfers van de minister. Die 40 miljoen is de 40 miljoen van 3 oktober 2016, toen NRG/ECN op korte termijn dreigde om te vallen. Die 35 miljoen (“ vanuit het verleden ”) is 35 miljoen uit 2012. En dan heeft ECN zelf nog 34 miljoen en dat maakt samen die 109 miljoen. Aldus de minister.

Vreemd: want ECN/NRG had toch gewoon een reservering van 109 miljoen voor het opruimen van het historisch radioactief afval?

In een brief van de minister van IenM van 7 december 2015 staat: “ Zo geeft NRG aan dat er per ultimo 2014 door NRG en ECN een voorziening is getroffen van €109 miljoen. ” En zo staat het ook op de geconsolideerde balans over 2014 (ECN Jaarstukken 2015 , blz 16: Voorzieningen radioactief afval: € 109,6 miljoen). Dit lezen wij toch echt als een reservering. Maar waar is die dan gebleven?

In diezelfde jaarstukken staat nog iets wat in tegenspraak is met de brief van Kamp: Op blz. 34 staat het volgende: “ ECN heeft gedurende het jaar 2004 een bedrag van het Ministerie van Economische Zaken (EZ) ontvangen ter grootte van ruim 15,8 miljoen. In 2006 is een bedrag van EZ ontvangen ter grootte van 8,1 miljoen. In 2012 is een bedrag van 35 miljoen van EZ ontvangen. Deze bedragen zijn bestemd voor de betaling van de werkzaamheden met betrekking tot het opruimen van radioactief afval .“

Advertentie

Main navigation

Rotsachtige Mens Alpha Kracht Oxford Werklaars Zwart
Word abonnee
Log in Word abonnee
Al lid?
Log hier in
Roland Kroes
Helaas hebben we geen rechten meer op deze afbeelding
Adformatie

Maandagochtend Madden Meisje Womens Rolloo Hakken Sandaal Zwarte Stof
(login) met het plan van ING om bedrijven inzicht te geven in het betaalgedrag van klanten. Of, zoals ING het zelf verwoordde: ING onderzoekt ‘of er belangstelling is onder klanten om ze, passend bij hun bestedingspatroon, relevante aanbiedingen te doen van andere partijen’ . Een formulering die herkenbaar is uit duizenden. Want wie heeft zich niet eens aangemeld voor een of andere nieuwsbrief met in het aanmeldproces een dergelijke zin. Nadat andere media het bericht – al dan niet goed geformuleerd – overnamen, was het wachten tot de mediastorm de kop op zou steken.

Heupen en voeten

In eerste instantie leek de online discussie vooral gelijkenis te vertonen met de discussies na de recente verkoop van Whatsapp aan Facebook of – langer geleden – Frans Enige Vrouwen Fluiten Whisky Zacht Kalfsleder
. Verontwaardiging uit de heup, waarvan je je kunt afvragen in hoeverre de verontwaardiging leidt tot daadwerkelijk stemmen-met-de-voeten. Zoals bij de 35% van de respondenten die in een onderzoek antwoordden in verband met hun zorgen over privacy na de verkoop van Facebook Whatsapp in te ruilen voor Facebook Messenger.

Achterdochtig

Maar er was meer aan de hand. ;Men; heeft ‘het’ ;de banken; nog steeds niet vergeven. Wat ‘men’, ‘het’ en ‘de banken’ nu precies inhouden, is niet duidelijk, maar de reputatie van de financiële sector is nog zeer broos. Je kunt als bank nog zo goed hebben nagedacht over alle voors-en-tegens, de buitenwereld zal alles per definitie met argwaan en achterdocht ontvangen. Op zijn minst. Het is eenzelfde benadering die er voor zorgde dat een uitspraak van de rechter over 3 (drie) medewerkers van SNS REAAL die alsnog recht hadden op een extra beloning leidde tot koppen als ‘SNS REAAL moet van rechter toch bonussen uitbetalen’ . Feitelijk niet onjuist, maar een goed voorbeeld van de manier waarop framing over de financiële sector nu werkt.

Broze positie

Datzelfde overkomt nu ING Bank. Er is vanalles te zeggen over de manier waarop de bank het nieuws naar buiten bracht. Zorgde het FD misschien voor een te zakelijke invalshoek van nieuws dat een bredere impact heeft? Was het wellicht beter om een proef als deze niet via het Financieel Fit programma, waarover Charles Huijskens in misschien wat grote bewoordingen toch een belangrijk aspect van aanstipt ? Was lancering via een volledig low-budget merk beter geweest ( Shoelin Dikke Hakken Sparkly Open Teen Enkelbandje Platform Strass Hoge Hakken Partij Sandalen Voor Vrouwen Groen
)? Het begint echter bij de broze positie van banken in het algemeen.

Don’t be evil

Maar er is nog een ‘verliezer’: de discussie over de omgang met persoonlijke en vertrouwelijke gegevens. Want aan de ene kant vragen we ons voortaan altijd af ‘What would Google do?’. Aan de andere kant is er dat andere Google-gerelateerde motto: ‘Don’t be evil’. Nadat het punt over de 1,8 miljoen gesprekken werd verengd tot ‘Blijft Plasterk of moet ‘ie weg’ en nadat de Facebook-Whatsapp discussie ook snel verwerd tot een ‘Het zal wel’, zit nu het imago van banken een discussie over de kern van het idee van ING Bank in de weg.

Roland Kroes
Auteur
Advertentie
premium
Privacy

Vanaf 25 mei wordt het lastiger om consumentengegevens te verzamelen. Maar marketeers kunnen met de nieuwe regels ook hun voordeel doen.

Amali Heren Casual Glad Kunstleer Driver Schoen Met Gesp Stijlen Dysion Sqroland Marine

  • P.IVA 00935330357 - CF: 03047170372
  • Tel. +39 0522 990499

Sede Legale

Via I Maggio, 22 Salvaterra 42013 Casalgrande (RE) Italy

Company Showroom

Ceramiche Refin S.p.A. - Showroom

Via G. Ambrosoli, 2 Salvaterra 42013 Casalgrande (RE) Italy

Website

© Copyright 2007-2018 Ryka Vrouwen Neve Fashion Sneaker Zwart / Zwart